Εξυπηρέτηση Πελατών

 

 

 

Μεταφορικά & Αποστολή

To Crafts and Paper συνεργάζεται με την Γενική ταχυδρομική για την αποστολή των παραγγελιών σας. Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,90 ευρώ για αποστολή με κατάθεση στον Τραπεζικό μας λογαριασμό και 4,90 για αντικαταβολή. Στις περισσότερες περιοχές η παράδοση είναι την επόμενη εργάσιμη εκτός από κάποια νησιά και εκτός δικτύου περιοχές που γίνετε σε 2 εργάσιμες.

Αν έχετε εσείς κάποια συνεργαζόμενη courier επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αυτή που επιθυμείτε.

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνετε πάντα μετά από επικοινωνία μαζί σας είτε τηλεφωνικώς είτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το κατάστημα μας σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με αγορές άνω των 40 ευρώ.

 

Απόρρητο & Ασφάλεια

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από τo "Crafts and Paper" για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail: info@craftsandpaper.gr.

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer). To SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη.

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο Crafts and Paper χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

 

Επιστροφές & Αντικαταστάσεις

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν εντός 15 ημερών συνοδευόμενο υποχρεωτικά με την απόδειξη αγοράς του ή με δελτίο αποστολής αν είχε αγοραστεί με τιμολόγιο. Το προϊόν πρέπει να είναι κλειστό και στην αρχική του συσκευασία.

Σε περίπτωση αποστολής διαφορετικού προϊόντος από αυτό που παραγγέλθηκε από τον πελάτη ή στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από εμάς κατόπιν συνεννόησης.

 

Κάνοντας Παραγγελία

Επιλέγετε από τον κατάλογο προϊόντων ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Επιλέγετε από το καλάθι αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας.

Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας.

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.

 

Πληρωμή, Τιμές & Προσφορές

Στο Crafts and Paper η πληρωμή γίνετε είτε αντικαταβολή με την Courier είτε με κατάθεση στις συνεργαζόμενες Τράπεζες της εταιρίας. Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι διαθέσιμη στο διαδικτυακό μας κατάστημα μέσω της τράπεζας Eurobank.

Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν το ΦΠΑ. Οι προσφορές μας είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή για συγκεκριμένο διάστημα όταν αυτό αναφέρετε.

 

Παρακολούθηση Παραγγελίας

Εάν έχετε κάνει εγγραφή στη σελίδα μας κάθε φορά που συνδέεστε μπορείτε να βλέπετε και να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας, αλλαγές που έχουν γίνει καθώς και ιστορικό παραγγελιών μέσα από το menu σας.

Εκεί μπορείτε επίσης να κάνετε επαναπαραγγελία μία παλιά παραγγελία σας.

Εάν είστε επισκέπτης στην Αρχική σελίδα υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας μας Link για να παρακολουθήσετε και εσείς την πορεία της παραγγελίας σας δίνοντας το όνομα σας και τον αριθμό παραγγελίας σας που σας έχει σταλθεί ηλεκτρονικά ένα αντίγραφο στο email σας.

 

Περιορισμός Ευθύνης

To Crafts and Paper ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. Λανθασμένη τιμή προϊόντος.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν.